Wie zijn wij?

 

@Sail Yachting verhuurt luxe, comfortabele en goed onderhouden schepen van 30 tot 46 ft. Met een vloot van 16 schepen kunnen wij u altijd een schip aanbieden dat aan uw wensen voldoet.

Service en comfort

Wij vinden het belangrijk dat iedereen optimaal kan genieten van een zeilvakantie. Daarom bieden wij u alle begeleiding die u nodig heeft, zowel tijdens het boeken, bij aanvang van uw vakantie, maar ook tijdens uw vakantie. Wij staan voor u klaar!

Wij onderscheiden ons door onze schepen alle aandacht te geven die ze verdienen. Zo worden onze schepen ieder jaar uit het water gehaald voor een poetsbeurt en worden de motoren geheel nagelopen. Mocht er onverhoopt toch iets kapot zijn op een schip wordt dit direct vervangen of gerepareerd.

Passie voor zeilen

In 2019 heeft Michiel van Kesteren @Sail Yachting overgenomen van de vorige eigenaar. Michiel heeft zeer veel kennis van zeilen en van de techniek van de zeilschepen. In 2018 heeft Michiel 4 maanden met zijn gezin de Oostzee per zeilschip ontdekt. Daarvoor was hij eigenaar van een jachthaven en watersportwinkel.

Michiel vertelt:

“Naast dat zeilen mijn eigen passie is vind ik het ook geweldig om andere mensen te zien genieten op een van onze schepen. Als kenner van het gebied geef ik nieuwe huurders graag tips en tricks om hun vakantie nog leuker te maken.”