Uw zeilboot verhuren?

Geld verdienen met uw zeilboot, het klinkt als een utopie. Maar het kan! Alle zeilboten bij @Sail Yachting worden verhuurd door ons, vóór de eigenaren. Wij zorgen dat de boot verhuurd wordt, we onderhouden het schip en zorgen dat ze helemaal klaar is voor vertrek, als u zelf wilt zeilen.

Wat zijn de voordelen van het verhuren van uw zeilboot?

Geen kosten voor onderhoud

Als eigenaar van een zeilboot weet u dat het jaarlijks onderhoud behoorlijk wat kan kosten, terwijl de boot de meeste maanden van het jaar stil ligt te wachten in haar box. Hoe ideaal is het, als ze geld voor u kan verdienen in de tijd dat u er zelf geen gebruik van maakt?
 
Door het schip te verhuren verdient u de jaarlijkse kosten terug en kan er aan het eind van het jaar nog een aanzienlijk bedrag overblijven. We hebben zelfs eigenaren die meerdere boten bij ons verhuren, als een mooie extra inkomstenbron.
 

Uw boot is altijd in tip-top staat

Wanneer u uw zeilboot bij ons verhuurt, zorgen wij dat ze altijd in topconditie is. Uiteraard slijten onderdelen tijdens het gebruik. Deze onderdelen vervangen we direct. De gasten die op uw boot gaan zeilen, zullen daarom altijd een goed onderhouden en schoon schip mee krijgen. En, extra voordeel voor u als eigenaar, als u zelf wilt zeilen hoeft u zelf niet eerst het onderhoud te doen. Aan boord en vertrekken maar!
 

Maak van uw schip een renderend bezit

U bent vast bekend met het gezegde ‘Een boot is een gat in het water waar je geld in smijt.’ – Dit geldt misschien voor de gemiddelde boot, die alleen maar afneemt in waarde. Maar niet als u het schip verhuurt. Vraag een offerte aan en ontdek wat het verwachtte rendement is voor uw schip.
 

Waarom verhuren via @Sail Yachting?

Eén van de hoogst scorende charterbedrijven van Nederland, met 5/5 sterren op Google. Een aantrekkelijke ligging aan het IJsselmeer en een luxe jachthaven met geweldige faciliteiten. @Sail Yachting is de beste plek om uw zeilboot te verhuren.

Flexibel en persoonlijk

@Sail Yachting is niet onderdeel van een groot boekingskantoor. Daardoor zijn we persoonlijk, benaderbaar en makkelijk bereikbaar. Omdat we onafhankelijk zijn van grote partijen, zijn we ook flexibel. Als u specifieke wensen hebt die ‘buiten het boekje’ vallen, is dat voor ons geen probleem. Zeilen gaat om plezier hebben en genieten. Dit is voor iedereen anders, en we helpen u graag om maximaal van uw zeilboot te genieten, op uw manier.

Geen verplichte beschikbaarheid in het hoogseizoen

Wilt u liever zelf zeilen tijdens de mooiste dagen van het jaar? Dat kan, in tegenstelling tot veel andere charterbedrijven, bij @Sail Yachting zonder problemen. Het enige nadeel voor u, is dat de boot minder zal opbrengen dat jaar. Als u zich hiervan bewust bent, en dit accepteert, vinden wij het geen probleem dat u de boot zelf meeneemt. Wel vragen we dat dit altijd in overeenstemming gebeurt om dubbele boekingen te voorkomen.

Strenge eisen aantoonbare ervaring voor huurders

We doen er alles aan om te zorgen dat uw zeilboot goed verzorgd wordt. We stellen daarom eisen aan de ervaring die zeilers hebben, als ze uw boot mee krijgen. We verwachten dat zeilers aan kunnen tonen dat ze capabel zijn en om kunnen gaan met uw boot. Bij twijfel weigeren we de huur.

Aantrekkelijke winstdeling

U verdient aan uw boot, dat is onze doelstelling. Na aftrek van de jaarlijkse onderhoudskosten, liggeld en onze commissie voor de geleverde diensten, blijft er voor u een aantrekkelijk bedrag over. Om een realistische inschatting te maken kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen.
 

Voor wie is verhuur van een zeilboot?

@Sail Yachting staat bekend om hoogwaardige, moderne zeilboten die goed zijn uitgerust. Leefcomfort tijdens en na het zeilen staat hoog in het vaandel. Een goed uitgeruste kombuis, veel slaapruimte,  en bedien gemak zijn belangrijk.
 

We hebben een aantal eisen voor de zeilboten die wij accepteren voor verhuur:

 1. Het schip mag maximaal 15 jaar oud zijn;
 2. Het schip is modern en compleet uitgerust met:
  1. een kombuis met oven en koelkast
  2. goede navigatie en communicatie middelen
  3. een schoon en net interieur.
 3. Het is een polyester schip met kenmerken vergelijkbaar met Bavaria en Hanse jachten. Dit betekent niet dat we uitsluitend deze merken accepteren!
 4. U moet zich comfortabel voelen bij het feit dat anderen met uw schip zeilen. Ongelukken kúnnen gebeuren. Dit wordt altijd vakkundig gerepareerd, maar u moet bereid zijn te accepteren dat dit kan gebeuren.
 5. Het schip wijkt niet te veel af van de fabricatie, dat wil zeggen: er zijn geen unieke eigenschappen toegevoegd die veel uitleg vereisen aan andere zeilers;
 
Als u zich herkent in de bovenstaande beschrijving, dan kijken wij er naar uit om met u in gesprek te gaan over de verhuur van uw zeilboot. Als u nog vragen hebt mag u ook altijd mailen of bellen.

Eerste stappen voor het verhuren van uw zeilboot

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan, dan nemen wij contact met u op om uw boot te bespreken. U zult vast nog tal van vragen hebben, die nemen we dan ook graag met u door. Aan het aanvragen van deze offerte zijn geen verplichtingen verbonden.