Reviews

@Sail Yachting
5.0
Gebaseerd op 49 beoordelingen
powered by Google
RichardRichard
11:40 18 Oct 21
Heerlijk gevaren. Alles was netjes verzorgd. Schip goed uitgerust met juiste uitrusting.Zelfs een fles wijn als welkom was aan boord?Je bent vanaf deze locatie ook zo op het IJsselmeer.
Gerben NijboerGerben Nijboer
16:34 24 Aug 21
Dit bedrijf maakt het verschil!Na een teleurstellende ervaring met een ander verhuur bedrijf heeft Michiel van @Sail Yachting onze vakantie gered! Boot werd nog zelfde middag/avond klaargemaakt en we konden aan boord. Onze Bavaria 1060 was in een onberispelijke conditie, glimmend schoon en in een 100% technisch goede conditie vol met navigatie- en veiligheidsmiddelen van de hoogste standaard.Michiel heeft ons instructie gegeven en we konden op pad nadat we zelfs zeilkleding konden huren.De kernwoorden die in mij opkomen zijn: Passie, kennis, klantvriendelijkheid, kwaliteit en dat alles tegen een heel erg marktconforme prijs.Ik kan dit unieke bedrijf 100% aanraden op een prachtig locatie in Workum.
Eric de JongEric de Jong
17:59 10 May 21
Heerlijke week gehad op de Sparrow, ondanks zeer wisselend weer, kou en harde wind. De Sparrow is een comfortabele en ruime Bavaria 37. We konden er prima met z'n zessen een week op vertoeven. De ruime keuken, fijne bedden, royale zitbanken, kachel, boiler en veel navigatie-apparatuur maakten het af. Mijn vooroordelen over Bavaria neem ik terug. Met gemak vaart het schip 7 en soms 8 knopen. Bedankt @Sailyachting en Michiel voor de fijne service.
Menno van EijkMenno van Eijk
10:35 26 Apr 21
Uitgebreide vloot, Mooie locatie en duidelijk uitleg. Michiel verhuurt niet alleen een diverse scala aan zeilboten maar geeft daar een persoonlijke touch aan. Van te voren alles goed nalopen, uitleggen en helpen tot je weg vaart. De boot was goed schoon en alles was aanwezig. Van glazen tot servies en apparatuur.
Alex BaltusAlex Baltus
14:34 10 Jul 20
Bij Sail Yachting weekje de Valkkruiser 007 gehuurd. Van te voren even proefgevaren met Frans (leuk even oefenen met manouvreren). Bij begin van huur duidelijk uitleg van Michiel over de boot. Hierna heerlijk weekje varen over friese meren en vaarten. De 007 is een luxe kruiser met alle gemakken aan boord (zelfs airco in master bedroom). Goed contact met Michiel door de week heen. Al met al een zorgloze week met luxe boot van Sail Yachting.
js_loader